Relax 30 Geciktirici Sprey Her zaman yanınızda hissettiğiniz güç.

ERKEN BOŞALMA SORUNU; 


Erken boşalma çağımızda her 100 kişiden 70 kişide görülen ve kişiden kişiye değişen zaman dilimlerinde olan ilişki kısalığıdır. Normal olanını tıbben ve pisilojik 7,8 dakikadır.

Buradaki normal olan süre sevişme pozisyonu değil vajinanın içerisindeki haz alma evresidir. 

Kişilerin erken boşalmasındaki nedenlerden bahsetmek gerekirse,ergenlik döneminde yapılan masturbasyon,düzensiz ilişki,ten uyumsuzluğu,çevre ve iş faktörleri diye tanımlanabilir. 

Erkeklerdeki yaşanan bu durum tamamen bir kontrolsüzlükten kaynaklanır.Erkek için sıkıntı olduğu kadar bu durum kadın içinde zaman sonra sorun olmaya başlar. 
Erkek ilişki anında çabuk boşalınca karşı cinste bu durumda tam hazza ulaşmamışken ilişkini bitmesi gerçekten aileler arasında ilerleyen zamanlarda huzurun bozulmasına neden olacaktır. 
Bu durumda artık çiftler ilişkiye girmekten korkar olurlar. 
Erken boşalma öyle ilerleyen noktalara gelirki artık vajinaya girmeden bile boşalma olur. Bir kişiye erken boşalma problemi var diyebilmemiz için kişinin aktif bir cinsel yaşamının olması gerekir. Mastürbasyon yaşantısına bakarak bir erken boşalma problemi vardır diyemeyiz. Ama masturbasyonu huy edinmekte erken boşalma sorununu çok tetikleyen durumlardandır. 
Çünkü kişi kendini anlık rahatlattığı için ilerleyen zamanlarda psikolojikmen erken boşalma sorunu yaşaması yüzdesi çok fazla olacaktır. Ve gene düzenli bir cinsel hayattan sonra erken boşalma varsa bu aşamada tedaviye veya takviye ürünlere başvurması gerekir.
Çünkü hastalıklar problemler insanlar içindir ama insanlar için aynı zamanda bunların çözümleri vardır.
Fakat ürün seçiminde dikkat etmeniz gereken şeylerin başında sağlığınızı tehlikeye atmadan çözüm bulmanızdır. Relax30 geciktirici sprey ilk kullanımdan itibaren etkisini gösterir.
Sprey veya krem kullanırken dikkat etmemiz gereken en önemli şey spreyi veya kremi sürdükten sonra en 15-20 dakika peniste kalması gerekir.
Çoğu kullanıcı bu tarz ürünleri kullanırken yaptığı en büyük hata sıkınca hemen etkisini gösterir zannediyorlar ve sonra ilişki anında hemen boşalıyorlar o yüzden peniste 15-20 dakika kalmasına özen gösteriniz.


Peki bu durumla nasıl baş edilebilir.

Bunları 2 ana başlıkta toplayabiliriz

1.Tıbbi yardım alınabilir ( Pisikolojik destek,ürolog )

2.Takviye ürünler ( geciktirici sprey,geciktirici krem )bunlardan bazıları,

Takviye ürünleri tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler;

Relax30 Geciktirici sprey ;

Erken boşalma sorunu yaşayan nerdeyse her erkek sprey kullanmıştır, kulaktan duyma ,arkadaş tavsiyesiyle alınan spreylerin kişinin durumunu bilmeden alması bazen o ürününde işe yaramadığını görür,bu tarz Ürünleri araştırırken dikkat etmeniz gerekenler onaylı ve orjinal ürünler olmalıdır.
Penisin her yerine sünnetlik kısımdan sap kısmına kadar olan kesime sıkılır ve en az 15-20 dakika beklenilir.

Relax30 Geciktirici krem;

Formatı itibari ile krem oluşu esasında geciktirmede daha fazla verim alınan ürünler arasındadır.ilişkiden 20-25 dakika önce penisin sap kısmına ve kafa kısmına az bir şekilde uygulanırsa
penisin kremi ağır ağır nüfuz edeceğinden geciktirmeye daha fazla yardımcı olacaktır.Krem olan ürün ilişki süresi 1 dakikanın altında dahi olan erkeklerde en 15 dakika uzamasına yardımcı olur ve kayganlaştıcı
özelliği sayesinde karşı tarafta olan vajinal kuruluktan doğan sıkıntıyıda bir nebze aşmış olursunuz...
Yukarıdaki ürünlerin tedavi edici özelliği olmamakla beraber esasında erken boşalma bir psikolojik sorundur dersek
kişinin takviye ürün kullandığında boşalma süresini uzatacağı için bir nebze bu sorunu ilerleyen zamanlarda çözmeye yardımcı olabilir.

Artık toplumumuzun refah seviyesi ve araştırmaları arttığı için bu tarz ürünlerde yaşamımızın bir parçası olmuştur.Cinsellikle alakalı sorunlarda toplumumuz artık daha fazla araştırır olmuştur.
Bu da demektir ki erken boşalma sorunu olan tüm erkekler Relax30 markası ile tanıştıklarında mutlu olacaktır.Relax30 klinik çalışmalar yapılarak hazırlanan bir üründür.
Kesinlikle ne size nede partnerinize bir sıkıntı ( kızarıklık,kaşıntı,karşı tarafta uyuşma ) oluşturmaz.Sprey ve Krem kondomla kullanıma uygundur.
Ürünü uyguladıktan 25 dakika sonra su ile durulamanız hem sizin hemde partnerinizin yararına olacaktır.
Kulaktan duyma değil bir bilene danışmak isterseniz eğer yukarıdaki yazan telefon numaralarından arkadaşlarımız her konuda sizlere yadımcı olacaklardır.

Relax30 Kalitesi
Relax30 marka olarak dünya standartlarında üretimini ve kalitesini belgelemiştir. Bu üretim ve kaliteyi dermatolojik testler ve klinik çalışmaların kesin sonuçlarıyla da kanıtlamıştır.

Relax30 kalitesi sadece işin bileşenleri ve kliniğinde değildir. Relax30 kullanıcıları, ürünün kalitesinden oldukça memnun kalmaktadır ve sürekli kullanıcıları her geçen gün hızla artmaktadır. Türkiye pazarında ve geciktirici spreyler pazarında Relax30 ile kalite kavramı eşleşmiş durumdadır.

Relax30 Geciktirici Sprey ile Geciktirici Kremli Prezervatifi Karşılaştırma Yapsak
Günümüzde bir çok prezervatif markasının geciktiricili ürünü bulunmaktadır. Geciktiricili prezervatifler normal prezervatiflere göre daha geciktirdiği gerçeği bulunsa da asla bir Relax30 geciktirici sprey etkisi yapamaz. Bunun sebebi ise, Relax30 geciktirici spreyin içeriğinde gizlidir. Ayrıca bunu siz de mantığınızla ya da performansınızla görebilirsiniz. Kullanacağınız Relax30 geciktirici spreyin performansını, memnuniyetini asla bir geciktirici kremli prezervatif de bulamayacaksınız.

Relax30 Geciktirici Sprey Kullanımı
Relax30 geciktirici spreyin kullanımı oldukça basittir. Penisinizin her yerine sıktığınızda anında etkisini göstermeye başlamaktadır. Tercihen temizlenip cinsel yaşamınıza öyle devam etmenizi öneriyoruz ancak aksi durumda da özel bileşenleri sayesinde hiçbir sorun teşkil etmez.

Sıkıldıktan sonra Relax30 geciktirici sprey etkisi sizi uzun bir zevke davet eder. Ancak tam olarak sıktığınızdan emin olun çünkü tam etkisini gösterdiği andan itibaren vaat ettiklerini eksiksiz yerine getirebilen bir üründür. Bu ürünün kullanımı sadece tam olarak sıkmak ve sonrasında ise eşsiz ve uzun bir deneyimin tadını çıkarmak olacaktır. Ayrıca Relax30 geciktirici sprey kullandığınızda, geciktirici kremli prezervatif kullanmanız ya da kullanmamanız fark etmez çünkü zevkin doruğuna çıkacağınız kadar uzun sürecek bir deneyimi sizlere yaşattıracak bir ürün tavsiye ediyoruz.

Ürünün tam bilgileri, kalitesi hakkında bu yazımızda oldukça detaylı anlatım sunduk ancak tekrar kalitesinin üstünden geçmekte yarar görüyoruz. Çünkü Türkiye de ne yazık ki bir çok sahte ürün satılmaktadır ve bu sahte ürünler direkt olarak cinsel yaşamınızı birinci dereceden tehdit etmektedir. Bu tehdit öyle boyutlara ulaşmıştır ki, yanlış ve denetimi yapılmamış bir ürün kullanıp ömür boyu cinsel zevkinizden mahrum kalma ihtimaliniz dahi bulunmaktadır. Bu yüzden bizim ürünümüzün yani Relax30 geciktirici spreyin sağlık bakanlığı onayı olduğunu ve tüm klinik testlerden başarıyla geçtiğini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir