Erkeklerde Cinsel İlişkide Yaşanan Sorunlar Erken Boşalma Sertleşme Sorunu

Erkeklerin cinsel münasebette yaşadığı sorunların başında gelen sorunları 2 ana başlıkta toplaya biliriz.Bunlardan biri erken gelme yani erken boşalma bir diğeri ise sertleşme sorunu yani ereksiyon olamama dır.

Neredeyse her erkeğin her yetişkin erkeğin belli zaman aralığında zaman zaman yaşadığı sorunlara baktığımızda en yaygın olanlar erken boşalma ve sertleşme sorunlarıdır.Bunlarla alakalı sizlerin yapacağı bir kaç yöntemden haberdar edeceğiz bunları hayatınızda uyguladığınızda mutluluğun esasında size çok uzak olmadığını göreceksiniz.

1.Erken Boşalma,Erken Gelme,İlişki kısalığı ;

Çağımızda neredeyse tüm erkeklerin zaman zaman hayatın yoğun akışı gerek psikolojik baskı gerekse çevrenin uyguladığı baskı erkeklerin bu durumlarda yaşadığı en büyük sorun cinsel hayatını etkilemesi bu etkilenmeden kaynaklı olarak ilişkide kısa sürede boşalma ve sertleşme sorunu olabilmektedir.

Dünyada bu gibi rahatsızlıklara bakan bölüm üroloji bölümüdür,Üroloji bölümünde de genetik haritası çıkarılır insanların ergenlik döneminde yaptığı bir hata veya evliliğinde yaşanan mutsuzluk bunlar tamamen psikolojik olup bir psikolog yönlendirilebilir fakat kendi vücudunda bir rahatsızlık var ise Buna da kan tahlilleri ile bakılır gerekli görülen ilaçlar yazılır.

Fakat böyle bir rahatsızlık yoksa kişi de tamamen psikolojik olabileceği değerlendirilebilir Bu değerlendirme sonucunda kişiye antidepresan yani kafayı rahatlatıcı ürünler verilir Bu ürünlerin düzenli kullanımında Tabii bu düzenli kullanım yıllar boyu sürebilecek süreyle kısıtlanamaz bir ömür boyu bile kullanmanız gerekebilir.

Tüm erkeklerin ülkemizde ve dünyada erkeklerin cinsel ilişkisi için tasarlanmış ürünler vardır Bunlar anlık etki eder münasebet bittiğinde ise tamamen etkilerini kaybederdi Bir daha ki ilişkide tekrar kullanmanız gerekebilir.

Tabii bu ürünler kullanıldığında insanların gördüğü bir şey var ki esasında Kendilerinde bir sorun olmadığı bir takviye ürün kullanıldığında sorunun tamamen çözüldüğü dur şunu bilmek gerekir ki kullanılan ürünler geciktirici spreyler geciktirici kremler kişinin sadece o anlık ilişkisine katkı sağlayacağı belki ilerleyen zamanda kendisinde bir sorun olmadığından kaynaklı olarak tedavi edici olabilir bu kesin bir ibare değildir kullanıcılar tarafından söylenen bir takım yorumlardır.

2.Sertleşme veya Ereksiyon olamama ;

Erkeklerin cinsel münasebette yaşadığı sorunların bir diğeri ise sertleşme sorunudur.Bu durumu ise şöyle izah edebiliriz sertleşme sorunu kalbin Vücutta kan dolaşımını iyi yapılmamasından kaynaklı olabilir kişi Şeker hastası olabilir veya uyarı alamıyor dur karşı taraftan Bunların hepsi sertleşmede yaşanan sorunların başlıca sebepleridir bunlar için ise Elbette doğal yöntemlerle vardır fakat doğal yöntemlerinde içinde tam manası ile %100 bitkiseldir diyemeyiz içlerine kimyasal birtakım ilaçlarda konulmaktadır Bu ilaçlar kişinin ereksiyon sorunu ortadan kaldırır.

Kalbin penise kan pompalanmasını sağlar ve bu şekilde penis sertleşir bu ürünlerde anlık etki eder İlerleyen zamanlarda tedavi etmeyecektir.

Türkiye de yapılan bir araştırmada çift olan bireylerin en çok münasebette bulunduğu gün cumartesi akşamı imiş  bunu biliyor muydunuz.Çünkü ertesi gün pazar ve daha rahat bir birliktelik olacağını düşünen çiftler bugünü daha uygun görüyorlarmış.Cinsel birliktelikte kronik bir rahatsızlığı yoksa bireylerin geriye kalan sorun ve sıkıntılar tamamen pisikolojik bir sıkıntıdan meydana gelir çünkü tedavi edici olarak verilen tüm ilaçlar antidepresan yani kafayı rahatlatıcı ürünlerdir.

Çağımızda sosyal hayatın getirdiği yüklerden veya hayatın doğasından gelen sıkıntılarda erkekler ve kadınların cinsel yaşamındaki kötü etkisi elbetteki tartışılmaz artık.

İnsanlık sanal alemde yaşanan hayatlara özendikçe bir birlerinden çok uzaklaştı ve aradaki uçurum açıldıkçada cinsel sorunlarda arttı bunun için artık zamanımızda birşeyler kullanamadan uzun süreli bir birliktelik yaşamak çok zorlaştı.Esasında uzun zamandır Ülkemizde kulaktan duyma şeyler yapılarak biraz yol alınmış olsada internet çağında olduğumuzdan dolayı insanlar daha çok aydınlandı ve araştırmacı oldu tabi bunun yanındada birçok bilgi kirliliğide oldu artık her insan ehli olmadığı konudada yazıp çizmeye başladı bu sebeple okurken hem mantığınıza hemde aklınıza daha uygun olan metod ları uygulayınız.

DehaPazarlama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir