Erkeklerde Erken Boşalma Sorunu Ve Çözümleri

Merhaba arkadaşlar sizlere bugün erkeklerin neden erken boşaldık larının sebeplerini ve çözümlerini anlatacağız.

Erkeklerin cinsel hayatta en büyük sorunlarından biri de erken boşalmaktır.Erken boşalma dediğimi süre kime erkeklerde bir 2 dakikadan dahi kısa olmaktadır.

Erken boşalma sorununun tıbben neden olduğunun kanıtlandı %100 bir klinik çalışma yoktur ergenlik zamanında yapılmış bazı hatalar erken evlilik sigara alkol bunların tanısını koymak da ki en büyük faktörtür.

Sadece başlı başına şundan olmuştur demek için çok erken indir Çünkü bunun belirtisi olarak bir klinik çalışma yoktur.

Erken boşalmada tedavi etmek için verilen antidepresan yani kafa rahatlatıcı ürünler ise kullanılmadığı anda hiçbir etkisi olmamaktadır tekrar en başa dönmektedir hastalığı.

Burada kısa ve kesin çözüm olarak uygulanabilir erken boşalma sorunu çözen anlık olarak çözen Tabii ki spreyler ve kremler vardır Bunlar da lokal anestezik ürünler dediğimiz ürünlerdir sürülür sürüldü anda etkisini göstermeye başlar ve münasebet Bittiği anda da etkisini kaybeder başka türlü kesin bir çözüm olarak bir şey yok burada kişinin kullandığı ürünle alakalı etkisini gördüğü anda kendisinde bir psikolojik bir sorun olmadı herhangi bir gıda takviyesi kullanıldığında veya bir materyal kullanıldığında Bu sorunun ortadan kalktığını görecektir.

Kullanılan geciktirici spreyler veya kremler kullanan kişide bir harabiyet gözlenmemiştir şuna Tabii dikkat etmek gerekir kullanırken peniste yara bere kızarıklık bunların olmamasının olmamasına dikkat etmek gerekir.

Evliliklerin yani cinsel ilişkinin başlıca sorunlarından biri olan erken boşalma anca bu tarz ürünler kullanılarak kafasında bu sıkıntıyı giderebilirsiniz Belki böyle bir %100 çözüm olabilir Yoksa kesinlikle kalıcı bir çözüm bulmak çok zordur.

Zamanımızda erkekler için geliştirilen bu tarz ürünler Kötü giden evliliği Dahi kurtarabilmek nedir Çünkü tam hazır ulaşmak isterken karşı Partner bir anda erkeğin 1-2 dakikada boşalması ister istemez Evliliği de kötü etkilemektedir.

Erkekler erken boşalmayı engellemek için zaman kulladığı ürünleri yanlış kullana biliyorlar geciktirici diye bilinen ürünlerin doğru kullanımı şu şekilde olmalıdır uygulanacak ürün penisin sadece kafa kısmına değil penisin tamamına uygulanması lazım çünkü penisin kafa kısmı hassas bölge olduğu için uyuşma kafa kısmında çok olursa alınacak hazda azalır fakat sap kısmının her yerine uygulanırsa çok daha fazla gecikme olur ve alınacak hazdan eksilmede olmaz.

Özellikle penisin altta bulunan kalın damara daha fazla sıkılmasıda çok fazla verim alına bilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir