Aft Ağız Yarası Nedir,Nasıl Tedavi Edilir Ve Ne Yapmak Gerekir.

Öncelikle AFT ne demektir onu açıklayalım; 

Ağız içinde oluşan yara, pamukçuk halk tabiriyle oluşan yara türüne aft denir.Aft nasıl geçer derseniz ağızda oluşan bu yaraya müdahale etmezseniz 1 hafta içerisinde kendi kendine geçer ama illaki ben birşeyler yapayım derseniz piyasada Aft tedavisi için yapılan tüm ilaçlarda bulunan karbonattır. 

Sürekli olmayan bir ağız yarası var ise bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonatta eriterek gargara yapınız esasında tüm ilaçlarda bu vardır başka bir şey yoktur bu kürü uygulayın 2 gün içerisinde geçecektir.Boş yere 50 tl verip Aft ilacı almanıza gerek yoktur.

Sizlere bir kaç tavsiyemiz de şu olacaktır yaz aylarından gece yatarken muhakkak üstünüzde bir atlet veya tişortle yatınız çünkü gece insan vucudu çalışmayı bırakır ve savunmasız olduğu için soğuğu yiyince insan vücudunun direnci hemen düşer ve ertesi gün bu ağıza vurur ve ağzınızda aft yarası olur.

Sizlere bir tavsiyemizde eğer ki vücut direnciniz çok çabuk düşüyor ise arı ürünü olan propolis in damla olanını alıp günde 2 defa bir bardak suya 8-10 damla damlatarak içe bilirsiniz doğal bir antibiyotik olan propolis sizin bağışıklık sisteminizi güçlendirir

Geçmiş olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir