Kilo Sorunum Var Ne Yapmalıyım ?

Tüm dünyada başlıca sağlık sorunları arasında olan obezite ile mücadele neredeyse tüm insanların başlıca sorunları haline gelmiştir.

Obezite yaşı git gide düşmekte neredeyse 1 yaşına kadar inmiştir. Düzensiz ve dengesiz beslenme ile baş gösteren bu durum artık hastalıklarında başlıca sebepleri arasında gösterilmektedir.

Şeker( diyabet ),kalp,tansiyon,eklem rahatsızlıkları gibi bu hastalıklara bir çoğu daha eklene bilir.Obeziteyle mücadele artık devletler bile bu duruma el atmış çeşitli kampanyalarla da bireyleri kilo vermek için desteklemektedir.

Ameliyat bu işte basit bir çözüm gibi gözüksede zaman zaman ölümle sonuçlanan vakalarda bulunmaktadır.

Artık ilaç sektörü de yetersiz kaldığı için insanlar bitkisel ürünlere de rağbet gösterdiğinden bir çok üründe piyasaya çıkarak bireylerin kilo vermesinde yardımcı olmaya başlamıştır.

Zayıflama hapları bitki çayları bu ürünler arasında bulunmaktadır. Esasında zayıflamada şu durumuda gözden kaçırmamak lazım herşey yolunda giderken neden kilo almaya başladım bunuda gözden geçirmek gerekir.

Herşey normalde iyi gidiyordu sanki bir anda kilo aldım derseniz biraz kendinizi de sorgulamalısınız.

Artık ev yemekleri yerine fast food yemekler daha fazla tercih edildiği için firmalarda en nihayetinde parasal boyutu daha önemli olduğu için bazen insan hayatını 2 plana alabiliyorlar .Yemeklere katılan katkılarda sınırları aşabiliyorlar.

Zamanımızda doğal beslenme diğimiz içinde metabolizmamızda normal çalışmayıp anormal şekilde çalıştığı için düzensiz bir vücut yapımız olması da kaçınılmaz oluyor maalesef ki. Önceden sadece belli ilerleyen yaşlarda kilo sorunu varken artık neredeyse obez olmak yaş sınırı 2 yaşlara kadar düşmüştür.

Bunun sebeb leride takdir edersinizki hareketsiz yaşam,hazır gıda tüketmek,düzensiz yaşamak başlıca nedenlerdendir. Düzensiz beslenme ile başlayan kilolar artık neredeyse tüm hayatı yaşanmaz hale getirmektedir.

Hazır gıda tüketimi kimyasal ilaçlarla üretilen meyve ve sebzede bunların başlıca nedenlerindendir.Sizlere bu yazımızda çok talep görmüş birtakım kürlerden vereceğiz bu kürlerle beraber kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacağız.

MAYDANOZ SUYU İLE ZAYIFLAMA

Maydanoz kürünü hazırlamak hem kolay hemde ekonomiktir.Mutfak robotuna 15 dal maydonuzu koyun içerisine yarım limon sıkın ve bir bardak su ile beraber bunu robotta iyice çekin günde 1 bardak kahvaltılardan 20 dakika önce için kuvvetli ödem atma özelliğiyle kilo kaybını ilk hafta göreceksiniz.Elbetteki sadece maydanoz kürü zayıflatmayacaktır sizlerinde çaba ve gayretleri gerekmektedir.

ELMA SİRKESİ İLE ZAYIFLAMA

Elma sirkesi kuvvetli bir yağ tutucudur ve anti oksidan özelliği sayesinde bayanların özelikle tercih ettiği bir doğal yöntemdir.Elma sirkesi bir kür halinde hazırlamak gerekmektedir.bu kürün hazırlanışı ise şöyledir;1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal eklenerek hazırlanan karışım günde 2 defa olarakta kullanılır.Öğünlerden 25 dakika önce alınması tavsiye olunur.

FİTOLSEN NEDİR VE NASIL KULLANILIR 

Fitolsen 2016 yılında yılında ithal olarak Türkiye ye getirilmiş bir zayıflamaya yardımcı gıda takviyesidir.

Fitolsen içerisinde barındırdığı bileşenler sayesinde zayıflatmaya yardımcı ürünler arasında birinci sıraya oturmuştur neredeyse kullanan tüm müşterilerden başarılı sonuçlar elde etmiştir. Fitolsenin içeriği içerisinde 60 kapsül bulunmaktadır sabah 1 akşam 1 tane yemeklerden 30-45 dakika önce alınması ve bolca su tüketilmesi tavsiye olunur çünkü vücuttaki yağlarında yakılmasına yardımcı olacağı için bu yağların vücuttan atılması da ancak ve ancak su ile olur.

Fitolsenin içeriği; Grape seed extract ( üzüm çekirdeği) : 65 mg Zinc (çinko ) :4 mg Vitamin c :30 mg Lotus Leat extract : 60 mg Green Tea extract (yeşil çay ) :70 mg foliis tecta extract (yaprak üstü ):45 mg Vivamus extract : 55 mg Arbuscula faliis extract  :75 mg Yukarıdaki içerikler paketin üzerindeki ile bire bir içeriklerdir. Fitolsen kişiden kişiye etki anlamında faklılıklar gösterebilir . Fitolsen kullanılmaya başladıktan sonra en geç 2 günde etkilerini görmeye başlarsınız.Fitolsenin etkileri iştah kapanması ve ağızda kuruluk yaparak su içirtmesi dir.. Fitolseni kullanırken Lütfen bolca su içmeyi unutmayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir