Mutluluğun Sırları ve Cinsellik Bağlantısı 🥰

Sebep ve Sonuç.

Çağımızın en büyük hastalıklarından biri de artık mutsuz insanlar kümesi olmaya başladık.

Bunun sebepleri ise artık insanların birbirinden uzaklaşması çiftlerin aynı ev içerisinde bir yabancı gibi yaşamalarından kaynaklıdır.

Çağımızın gereksinimlerinden olan sosyal medya kullanımı artık sadece boş zaman geçirmek değil neredeyse tüm zamanını orada geçirmekten ibaret olmuştur. Bu şekilde olunca da insanlarda evde kendilerini yabancı hissetmiş olurlar çünkü artık zamanlarını neredeyse tamamını sosyal medyada geçirirler eve geldiğinde sohbet edecek ne bir eş ne bir çocuk görebilmektedir.

Herkesin elinde artık bir telefon bütün hayatlarının sanki o sosyal medyadan ibaret olduğunu zannetmektedirler.

Esasında olayın daha farklı bir yönüne bakarsak insanlar sosyal medyada her şeyin tamamen gerçek olduğunu zannetmesinden kaynaklıdır halbuki tamamen insanların kendilerinin iyi taraflarını abartılı olarak göstermelerinden ibarettir düşünülebilir mi ki insanların kötü hallerini sosyal medyaya koyması ve bazı insanlardan övgü görmesini beklemek yanlışlık olacaktır Bu da demektir ki insanlar sahte yalancı bir yüzle bir ifadeyle orada bulunmaktadırlar.

Bu durumlar esnasında her şeye etki etmektedir cinsel birlikteliğe mutlu aile yapısına tamamen bir dinamit gibi döşenmiş sanal bir ortamdır.

Elbette ki sosyal medya kullanılacak fakat asli görevlerimizin önüne geçmemesi gerektiğini de bilmemiz lazım.

Bir erkek düşünelim ki sabah tan akşama kadar çalışmış ve akşam mesai bitince eve gelmiş ne ister güler yüz ve mutluluk dolu bir ortam fakat bunu bulamayınca onunda gardı düşer ve artık başlar huzursuzluklar.

Esasında erkeğin tek derdi istemesede söylemesede cinsel birlikteliktir.

Mutlu hayatlara bakın muhakkak ki araştırmalarda göstermiştir ki cinsel hayatta gerçekten bir çift olmuş evlilikler daha uzun ve daha mutlu bir aile yaşamı sağlamıştır bireylere ama hep benim dediğim olsun derseniz o evlilik artık biyerde tıkanacak ve artık bir zulum olmaya başlayacaktır.

Yatak ayırmalar sırt dönmeler tavır yapmalar bencillik ve mutsuzluğa giden taşlar artık döşenmiş olacaktır.Kabul edelim veya etmeyelim insanoğlu yaradılış gereği inancımızda da şeytan mutlu huzurlu aileyi sevmez o eve fitneyi bir şekilde sokmaya çalışır ve artık bu fitne girince başlar dünyada cehennem hayatı.

Mutluluk deyip geçmeyin hem bedene hem ruha hemde sağlığa faydaları saymakla bitmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir