Bağırsak Parazitleri Ve Tedavisi Nasıl Olur…

Bağırsak parazitleri halk dilinde bağırsak kurdu da denilen bu mikro organizmalar kişinin sağlığını tehdit eden bir mikro organizmadır.

Esasında bunlar kişinin karnında bir şeyler dolaştığı hissi bile uyandırır.

Elbetteki en başlıca belirtileri kabızlık,kilo alma veya alamama ağız suyunun uyurken akması çoğu kişinin bunlardan habersiz yaşaması ise kaçınılmazdır.

Peki bunlar nasıl vücudumuza girer  tamamen dışarıdan ağız yoluyla alınabilme mektedir bazende ilk doğum anından itibaren yumurta haliyle durur ve kişi büyüdükçe onlarda büyür.

Parazitlerden kurtulmak zamanımızda cerrahi ve bitkisel çözümleri olan bir rahatsızlıktır.Bağırsak kurdu kabızlıkla alakalıdır ellerin bol sabunlu su ile yıkanması çok önemlidir.

Parazitler den kurtulmak istiyorsak bol sıvı tüketmeliyiz.Parazit çayı insanların içerisindeki parazitleri nasıl düşürür,çayın karışımlarından olan Anti parasite herbal tea içeriğinde deniz iğdesi (Hippophae rhamnoides), yabanmersini yaprağı (Vaccinium myrtillus), maydanoz (Petroselinum crispum), andız otu kökü (Inula helenium), anason meyvesi (Pimpinella anisum) ve kekik (Thymus vulgaris) bulunmaktadır. İçerisinde yer alan bitkiler tamamen temiz yerlerden toplanmış tıbbi bitkilerdir.

Bu nedenle ürün doğal bir içeriğe sahip olup, özel bir karışıma ve güzel bir tada sahiptir. Parazit çayı metabolik atıkların vücuttan atılmasını sağlarken, sindirim sistemini uyarır. Aynı zamanda toksinlerin ve iltihaplanmaların nötralize olmasını sağlar.

Mantar enfeksiyonları, patojenik virüsler ve bakterileri öldürerek bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamaktadır. Anti-enflamatuar bir etkiye sahiptir. Karaciğerdeki toksinlerin dışarı atılmasını sağlar. Safra kesesi, mide, karaciğer ile bağırsak mukoza dokusunda meydana gelen hasarların iyileşmesine yardımcı olur.

Alerjik reaksiyonları yok eder ve zararlı çok hücreli organizmaların vücuttan atılımını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir